More In Mind - Vi gør det visuelt

Den gang det hele startede...

2014 bliver et fantastisk år! Sådan sagde jeg 1. januar 2014, da jeg startede min første virksomhed - eMinded. Og jeg skrev et blogindlæg om det. Det har jeg fundet frem fra gemmerne, og synes fint det kan tåle at få nyt liv her på bloggen. (Se bort fra navnet, det er More in Mind nu). Læs med herunder...

2014 bliver et fantastisk år!

Så er det sagt! 2014 bliver nemlig året hvor jeg tager (faktisk har taget) en u-vending i mit arbejdsliv. Jeg skifter nemlig den trygge tilværelse som lønmodtager, ud med den usikre, hårde men også spændende, frie og selvstændige tilværelse som virksomhedsejer – vil jeg tro, for jeg har ikke prøvet det før!

Efter at have været lønmodtager så længe jeg overhovedet kan huske, kan jeg mærke at det er på tide jeg skal gøre noget nyt......noget mere......noget andet.....noget vildere......! Noget hvor jeg selv står ved roret og bestemmer kursen. Derfor starter jeg nu eMinded – min egen virksomhed.

Og hvad gør man så når man skal bygge sådan en
virksomhed op?

Udover at bruge min intuition og mavefornemmelse som det så moderne hedder, spørger jeg selvfølgelig de iværksættere jeg allerede kender, og suger erfaring fra dem!
Jeg ønsker at bygge eMinded op med et godt netværk omkring mig. Et netværk af dygtige og kompetente folk som jeg kan bruge til sparring og idéudveksling, samt kaste opgaver efter i det omfang, de vil egne sig bedre til en given opgave end mig.

Tanken om at man hjælper hinanden og bruger hinanden til det vi hver især er bedst til, synes jeg er enormt tiltrækkende – og befriende. Det gælder jo om at bruge sine ressourcer rigtigt ;-)
Dette netværk er jeg stille og roligt ved at bygge op, og det bliver fantastisk – kan jeg godt afsløre!
Og så har jeg netop modtaget en times 'opstarts'-undervisning af min bror, som er en dygtig og cool revisor (pt. regnskabschef i en stor virksomhed) omkring SKAT, moms, indberetninger osv. Oh, my god – hvor er der mange nye ting man skal forholde sig til! Men det er ok, og spændende nok. Heldigvis!

Og hvad er det så eMinded vil bidrage med?
Et stort fokuspunkt vil være projektledelse og kommunikation indenfor e-handel. Jeg har gennem de sidste 6-7 år opnået stor erfaring med digitale medier og online markedsføring, og er vant til at håndtere de forskellige aspekter indenfor drift af webshop samt kommunikation udadtil via kundeklub, e-mail markedsføring, online medier, affiliate osv.

Desuden har jeg fået et bredt kendskab til branchen fra mine uddannelser som hhv. reklamefotograf og mediegrafiker, hvilket hjælper mig meget i mit daglige arbejde omkring kommunikation og markedsføring. Så lad trygt eMinded hjælpe dig/jer med at få succes med jeres online tilstedeværelse. Jeg vil tage jer i hånden, guide jer, samle trådene og styre projektet sikkert i havn. Dét er nemlig min passion.

Hvis jeg skal løfte sløret en smule, kan jeg fortælle at eMinded er i dialog omkring udvikling af webshop og online strategi til Lydstudiet Aros, som laver speaks og radiospots til over 1000 virksomheder hvert år. Samt i dialog med Lightyears (dem der laver de fede designlamper) omkring forskellige webopgaver. Derudover har jeg forespørgsler på flere spændende projekter....mere om det senere!
Så jeg siger det lige igen...2014 bliver et fantastisk, og virkelig spændende år! Og så er det ikke engang begyndt endnu :-D
Godt nytår til jer alle, håber vores veje krydses i 2014 – andet ville da være fjollet;)

/Stina

 


Til tops

Til tops