More In Mind - Vi gør det visuelt

Grafisk design – de tre F'ere

Grafisk design, det er hot og alle har en holdning om det. Noget er måske super lækkert i dine øjne, men bestemt ikke i andres – og omvendt. Sådan vil det altid være, og det er ok – forskellighed er faktisk helt i orden.

undefined

DET VI SER, ER DET VI HUSKER, så når du skal vælge (eller lave) et design, gælder det om at vælge det der fortæller dit budskab allerbedst. Og endnu bedre hvis det også sælger din vare. Så brug den tid der skal til, for at komme helt i mål

Hos More in Mind er vi vilde med grafisk design! Vi synes det er noget af det fedeste – at lave, at kigge på, lade sig inspirere af, og ikke mindst at drømme til. Og det bedste er, at det er overalt. Alle medier, alle virksomheder og endda alle produkters udseende, er bygget op ud fra grafisk design. Så ja, der er masser at søge inspiration i...både af det geniale, og det knap så gode, men det er selvfølgelig en smagssag.

Hvad er det så der gør, at det grafiske spiller?
Vi arbejder ud fra en kombination af de tre F'ere. 
Disse tre skal spille sammen på bedste vis, men vi kan godt finde på at give den ene mere fokus end de andre to.
Det er disse tre vi snakker om:
 

FORMER • FARVER • FONTE

Vi kan snildt skrive en hel stil om hver af disse tre F'ere, og vil derfor gå mere i dybden med hver enkelt. Det vil der komme tre blogindlæg ud af, for grafisk design is here to stay!


Til tops

Til tops