More In Mind - Vi gør det visuelt
hvad kan vi.jpg

...EN NY SAMARBEJDSPARTNER

 

Hvis du vælger at samarbejde med os omkring din markedsføring, kan du være sikker på at der bliver taget hånd om dig og din virksomhed.
Vi sætter en stor ære i at få din virksomhed til at fremstå så synlig og relevant som muligt – for dine kunder. Hvis vi kan være med til at løfte udtrykket og ikke mindst omsætningen hos dig, har det gjort vores dag til den bedste.

Vi er to piger der startede More in Mind i januar 2015. Vores passioner supplerer hinanden rigtig godt, og vi har derfor en rigtig god forudsætning for at skabe vækst til din virksomhed eller produkt. 
Tilsammen har vi været i reklamebranchen i over 30 år, og har derfor stor erfaring indenfor markedsføring og grafisk design.

Mersalg på din webshop
Vil du gerne give dine kunder lidt ekstra, når de besøger DIN webshop? Vi synes at mange webshops ligner hinanden i dag. De er bygget op på samme måde, og gør ikke det store ud af at inspirere til mersalg.

Derfor har vi udviklet et produkt – Add More – som netop via inspiration kan skabe mersalg på en webshop. Det er nemlig et online magasin hvor dine kunder kan købe direkte fra magasinet, mens de bladrer rundt på siderne. Med et enkelt klik bliver varer tilføjet i kurven. Du kan læse mere om det her →

Vi er nysgerrige, og elsker at møde nye mennesker. Vi har et stort netværk af kompetente fagfolk som vi dagligt samarbejder med omkring forskellige projekter.

Tag fat i os, og se om der er grobund for et samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ring på tlf. 2381 3610, eller smid en mail afsted.


Til tops

Til tops