More In Mind - Vi gør det visuelt
Hvem er vi_Sjovt.jpg (1)

HVEM ER VI

'More in Mind' er i bund og grund navnet på lige præcis det, vi gør: Vi hjælper dig og din virksomhed med at få jeres produkt eller jeres virksomhed 'More in Mind' hos jeres kunder.

Det gør vi i mere end én forstand.

Det handler om at have en stærk visuel profil, som afspejler virksomhedens grundstamme og værdier. Dit budskab skal forgrene sig ud til både nuværende og nye kunder - ja, til alle, der har berøringsflader med jer. Det skal ske via forskellige (og relevante) medier og kanaler. Det medvirker til at I bliver 'More in Mind', uanset hvor jeres interessenter møder jer.

De to ben
Vi er to farveglade piger, der elsker træer – blandt andet. Ganske enkelt. Vi har kendt hinanden i over 12 år, og er efterhånden blevet rigtig gode til at samarbejde om vores forskellige – og fælles – passioner. Vi supplerer hinanden rigtig godt, og sammen skaber vi vækst til din virksomhed eller produkt.

Vi samarbejder med en række selvstændige fotografer, skribenter, programmører og andre specialister – og vi kan derfor sammensætte et team med de mest kompetente folk til hver opgave.


Til tops

Til tops