More In Mind - Vi gør det visuelt
Center-for-Aarhus-bugt.jpg

Vi har indgået et pro bono samarbejde med Center for Aarhus Bugten, hvor vi er i fuld gang med at skabe hele den visuelle profil, som skal danne rammen om fire kommuners samarbejde omkring den fælles Aarhus bugt. Et rigtig spændende projekt!

UDTALELSE
”More in Mind skal roses for deres nærvær og interesse for, at skabe den allerbedste signalværdi for CFAABs budskab.
De er en fantastisk samarbejdspartner, som er med hele processen fra idé, hen over logo og det visuelle udtryk – til det færdige resultat.

Vi glæder os til at samarbejde med More in Mind igen.”

Lars Løhndorf,
Projektleder, Center for Aarhus Bugten 

CFAAB-logo.png

LOGO & VISUEL IDENTITET

Med udgangspunkt i hvad 'Center for Aarhus bugt' står for, har vi udviklet dette logo.

Den store cirkel symboliserer Aarhus, hvor selve centeret (dokken) kommer til at ligge. Den er placeret i midten af firkanten som et centralt punkt i logoet. De to buer er skabt udfra de to A’er i 'Aarhus', og de symboliserer bugten, og vandet som omgiver centeret.

Teksten 'Center for Aarhus bugt', har vi valgt at stille op så ordrene står under hinanden. Dette gør at det lange navn bliver mere overskueligt og mere fængende, da 'Aarhus' og 'bugt' bliver fremhævet. Dog har vi lavet en udgave hvor 'bugt' står i forlængelse, så vi ikke nødvendigvis er låst til den høje form.

Farverne vi har brugt er den dybe blågrønne som afspejler vandet, men som også giver et udtryk af seriøsitet. Den lyse grønne farve giver blikfang og samtidig symboliserer centeret for Aarhus bugten.

Cfaab.png

HJEMMESIDE

Da logoet og den visuelle profil var på plads, var det tid til at vende blikket mod hjemmesiden.

I første omgang var det vigtigste budskab at få formidlet den mission Center for Aarhus Bugt stod – og stadig står – overfor. Første skridt er nemlig at få vækket investorernes interesse, så de kan få nogle penge i kassen til projektet.

Del gerne det gode budskab :)
Læs mere på siden her 


Til tops

Til tops