More In Mind - Vi gør det visuelt
Osuma.jpg

Osuma – dit online supermarked, hvor du hver dag kan få leveret dine dagligvarer lige til døren.
Vi varetager hver uge den grafiske opsætning af online bannere på deres hjemmeside, samt andre opgaver så som avisannoncer, tryk på t-shirts osv.

Gør dit indkøb her næste gang: osuma.dk


UDTALELSE

”Vi stod overfor at skulle fornye vores visuelle identitet og havde kun få ting i vores designmanual. Dette var en god ting da More in Mind på den måde havde ret frie rammer i forhold til det grafiske udtryk.
Vi havde en del forventninger til hvordan det skulle se ud, og sender hver uge sendt et brief hvor nogle af opgaverne er meget konkrete, og andre er mere abstrakte. Her har Maibrit og Stina haft mere frihed til de grafiske elementer og hele opsætningen.
Uanset opgavens karakter, formår de at levere et professionelt og kreativt resultat. More in Mind er dygtige til at formidle vores visuelle udtryk, og arbejder hurtigt og effektivt. Man kan altid regne med god kvalitet og rigtig god service. Og så er de bare super søde.”

Christina Volmer,
Marketingkoordinator, Osuma

 

Osuma-banner.png

BANNERE

Hver uge udskiftes de online bannere der kører på deres hjemmeside.
Vi designer flere forskellige typer bannere som kører i rotation på siden, samt spots til newsletter og billeder til facebookpost.
Alt sammen en del af deres corporate image.

undefined

 

 


Til tops

Til tops