More In Mind - Vi gør det visuelt
Ad-words.jpg

Sådan skaber du mersalg på din webshop

Gør det nemt for dine kunder, og forkort købsprocessen med et Add More magasin.

Så kort kan det siges, for Add More er et online magasin som dine kunder kan købe direkte i. Uanset om de ligger på sofaen med iPad’en om aftenen, eller sidder i bussen på vej til arbejde. 

Add More magasinet er fuldt integreret med din webshop, hvilket gør at dine kunder kan lægge varerne direkte i kurven – uden at de skal forlade magasinet for at hoppe ind på webshoppen undervejs. Du øger konverteringen på din shop, da sandsynligheden for at kunden når hele vejen til betaling er betydelig større.

Add More er din webshops forlængede arm, og heri kan du fremhæve produkter du ønsker at give et ekstra fokus – fx sat sammen med lignende varer, men på en ny inspirerende måde.
Det handler om mersalg. Om at inspirere og pirre kundens nysgerrighed ved at FORTÆLLE dem, at du har mere at byde på.

undefined

 

HVAD ER ADD MORE?
Den store forskel på Add More og et almindeligt magasin, er at Add More KUN er lavet til nettet, og optimeret efter de forskellige platforme. Varerne kan fra magasinet tilføjes direkte i indkøbskurven, eller på en ønskeliste som man kan få sendt på mail.

Da kunden sparer nogle steps i den online købsproces, vil det blive både nemmere og hurtigere at handle i din online butik – hvilket giver kunden et incitament til at blive hos dig.

Den typiske process:

undefined

Med Add More:

undefined

 undefined

 

Det eneste du skal gøre:

  1. Ring på tlf. 23 81 36 10, eller send os
    en mail på: hej@moreinmind.dk
  2. Tag en indledende snak med os, og
    fortæl os om din shop og dine ønsker.
  3. Godkend kataloget når vi sender layoutet. 
    Har du ændringer, tilpasser vi.

Vi samarbejder med iPaper, hvilket betyder at løsningen kommer til at køre hos dem. Vi tager os af oprettelsen og integrationen på din webshop.

Og så er det bare om at bruge og dele magasinet – på de sociale medier, nyhedsbreve osv.


Til tops

Til tops