More In Mind - Vi gør det visuelt
Ad-words.jpg (1)

HYR EN PROJEKTLEDER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

– og brug energien på din forretning!

Vi oplever ofte at projektledelse er temmelig undervurderet, og at mange vælger at spare dette led væk. ‘Den klarer vi selv’, har vi ofte hørt. Dog bliver mange klogere, når det går op for dem hvor omfattende det kan være, og at det måske ikke var den bedste investering alligevel.

At styre en opgave fra A-Z kræver – udover overblik, struktur og engagement – også en del menneskekendskab. Og føling med mennesker.

Som projektleder er du dagligt i kontakt med mange forskellige mennesker, og det er derfor en stor styrke at kunne omgåes forskellige typer - og mindst lige så vigtigt at have en interesse i disse personer. Hvis ikke interessen er til stede, er det også svært at komme ind under huden på folk, blive klogere på deres adfærd, vaner osv.

Jo bedre du kender dine kunder, leverandører, samarbejdspartnere osv. jo bedre vil samarbejdet uden tvivl blive. Og det er nu engang den bedste forudsætning for et succesfuldt projekt.

Hos More in Mind sætter vi en dyd i projektledelsen og den gode kundeservice, da vi ved hvor vigtigt et parameter det er.
Vi vil derfor elske at styre dit næste projekt sikkert i havn, uanset projektets omfang. Om du vil bruge dine egne underleverandører eller vi skal trække på vores netværk er helt op til dig, det vigtigste er at du kan slippe tøjlerne og koncentrere dig om at drive din forretning.

Vi afregner enten pr. time, eller vi skræddersyer et tilbud – men selvfølgelig først efter en uforpligtende snak, hvor begge parter kan vurdere om vi er det rigtige match.

Giv os et kald på tlf. 2381 3610 eller smid en mail lige her →


Til tops

Til tops