More In Mind - Vi gør det visuelt
Startspakker.jpg (1)

Din virksomhed fortjener en STÆRK VISUEL PROFIL

Det handler om DIG, din nye virksomhed – og din indpakning...
Lige nu sidder du med en brandgod idé. Måske er den ved at tage form, eller måske er du allerede i fuld gang. Men har du styr på identiteten – og får du solgt budskabet? 

Uanset om det er et produkt du skal sælge eller det er en ydelse du skal levere, er din visuelle profil – altså dit udtryk – det, som skal sælge dig og din virksomhed.

Det er afgørende at din idé får det udtryk, der afspejler præcis dét, du vil signalere. Og som adskiller dig fra det ordinære, eller sagt på en anden måde – det som alle andre gør.

HVAD KAN VI SÅ HJÆPE DIG MED?
For at gøre opstarten lettere for dig, har vi lavet fire forskellige ‘Start up’-pakker. Uanset hvilken pakke du vælger, så får du projektledelse og sparring med i prisen. Vi holder dig i hånden, og sørger for at du kommer godt fra start. Eller godt videre i processen, hvis du allerede er godt i gang med din virksomhed.

LIDT OM PAKKERNE 
Din visuelle profil 
(inkl. logo, visitkort, on-/offline-skabelon til tilbud og breve).
Pakken indeholder alt hvad du skal bruge for at få skabt de professionelle rammer. Først og fremmest drejer det sig om dit logo. Fundamentet for din synlighed på både trykte og online medier.

Din hjemmeside
Når profilen er på plads, er hjemmesiden dit vigtigste redskab på nettet. Her kan du få synliggjort dit budskab, og du har mulighed for at komme i dialog med potentielle kunder og samarbejdspartnere.
Nogle ser hjemmesiden som et udvidet visitkort, og andre som en direkte salgskanal. Uanset hvad, er det vigtigt at den fremstår professionelt og at DU skinner igennem.

SEO (søgemaskineoptimering).
På dansk: Bliv fundet på Google

Du kan have en nok så fed hjemmeside, men hvis ingen finder den, er det skønne, spildte kræfter. Og bliver du fundet, men fremstår uprofessionelt, misser du kontakten og salget. Det handler om at overbevise folket, og få dem til at vælge dig – på de ganske få sekunder du har til rådighed.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til succes. Vi håber selvfølgelig på at lige netop DIG og DIN virksomhed bliver én af de store en dag – det kunne bare være så sejt :)

Læs mere om pakkerne her 

PS. Synes du det er en stor økonomisk mundfuld på én gang? Så kan du købe startspakkerne på abonnementsordning.

Kontakt os for mere info, på tlf. 2381 3610, eller smid en mail her 


Til tops

Til tops